Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про підтримку платників податків під час карантину говорили на засіданні Громадської ради в Закарпатті

, опубліковано 30 березня 2021 о 17:06

Сьогодні, 30 березня, відбулось засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Закарпатській області. Захід проходив у змішаному форматі, тобто онлайн та офлайн. Частина членів Громадської ради знаходилась в залі засідань обласної податкової, а інша – брала участь онлайн в режимі відеозв’язку.

В засіданні консультативно-дорадчого органу також взяв участь Ігор Орос, заступник начальника Головного управління ДПС у Закарпатській області.

Ігор Орос подякував членам Громадської ради за активну позицію, підтримку інтересів платників податків та працівників податкової служби, у непростий карантинний час. – Адже ті законопроєкти, які заплановано обговорити, є надзвичайно актуальними – наголосив Ігор Орос.

Члени Громадської ради обговорили ряд необхідних рішень, які під час карантину, насамперед локдауну, мають підтримати платників податків та сприяти їхньому розвитку.

Серед іншого в ході засідання обговорено та запропоновано кілька змін до проєкту закону, яким передбачено стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян, шляхом запровадження добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету.

За результатами засідання напрацьовані пропозиції до законопроєктів, які буде надіслано Верховної Ради України. Члени Громадської ради, сподіваються, що народні депутати прислухаються до їхніх зауважень та пропозицій.

ДПС у Закарпатській області

Фотоматеріали по темі

  • Про підтримку платників податків під час карантину говорили на засіданні Громадської ради в Закарпатті