Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

День вишиванки в податківців Закарпаття – пізнавально й креативно (ФОТО)

, опубліковано 20 травня 2021 о 15:54

День вишиванки – приємна традиція, до оригінального проведення якої щорічно долучаються працівники ГУ ДПС у Закарпатській області. Вже протягом 15 років це свято, важливе для всіх українців, відзначається в третій четвер травня.

Цьогоріч свято для працівників податкових органів мало і пізнавальний характер. Адже, завітавши до Закарпатського музею народної архітектури та побуту, завдяки екскурсії, кожен дізнався про автентичне вбрання краю, а в першу чергу, про той код та сакральний зміст, які в це вбрання закладені. У випадку із Закарпаттям – це коди унікальності та самобутності, але водночас коди діалогу культур, різних етносів та різних регіонів. Важливо й те, що працівники податкових органів до відзначення Дня вишиванки залучають і своїх дітей, які дізнаються про народні традиції та стилі вишиванок змалку, і в креативній формі.

Одягаючи автентичне вбрання цього дня, підкреслюємо свою приналежність до української нації, працьовитого народу, пригадуємо культуру та мистецтво рідного краю, закликаючи всіх його берегти та досліджувати своє коріння.

Такі свята об’єднують і надихають!

Колектив ГУ ДПС у Закарпатській області щиро бажає всім закарпатцям, українцям у всьому світі, щасливої долі, яка є закодованою майстринями у кожному хрестику наших вишиванок.

ДПС у Закарпатській області

Переглянути, як пройшов День вишиванки у закарпатських податківців, можна клікнувши ТУТ

Фотоматеріали по темі

  • День вишиванки в податківців Закарпаття – пізнавально й креативно (ФОТО)