Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Ужгородському замку відбулась екскурсія для ветеранів податкової служби Закарпаття

, опубліковано 01 липня 2021 о 17:00

Сьогодні, 1 липня, напередодні професійного свята – Дня податківця України, в найдревнішій і найціннішій історико-архітектурній будові обласного центру Закарпатської області – Ужгородському замку, відбулась екскурсія для ветеранів податкової служби.

В ході екскурсії ветерани дізнались про історію замку та визначних осіб пов’язаних з ним – князь Лаборець, угорський магнатський рід франко-італійського походження Другети, Міклош Берчені та Крістіна Чакі. Податківці ознайомились із експозицію відділу історії «Закарпаття у період VIII - початку ХХ століть» та майстерно виготовленими музейними інсталяціями, манекенами та макетами.

 

Варто зазначити, що на екскурсію були запрошені ветерани та працівники податкової служби, які 2 липня 1990 року розпочали працювати в податковій службі, як підрозділі Міністерства фінансів.

Після екскурсії присутні в неформальній обстановці поділились своїми враженнями та спогадами про роботу в податкових органах.

Голова Ради місцевого осередку громадської організації «Всеукраїнської асоціації ветеранів ДПСУ» Закарпатської області, перший керівник податкової в Закарпатській області, державний радник податкової служби 2 рангу, Марта Волощук привітала всіх з професійним святом та зауважила, що податкова служба – це люди, які працюють на благо нашого краю та України, їх потрібно підтримувати та поважати і в результаті ми отримаємо не тільки стабільне наповнення бюджетів всіх рівнів, а ще й якісний сервіс.

Заступник начальника Головного управління ДПС у Закарпатській області Степан Кіяк висловив присутнім працівникам та ветеранам податкової служби слова вдячності та вітання із нагоди професійного свята, побажав усім міцного здоров’я, щастя та благополуччя.

ДПС у Закарпатській області