Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Керівництво ГУ ДПС Закарпаття привітало бухгалтерів та аудиторів області (ФОТО)

, опубліковано 15 липня 2021 о 16:04

В Ужгороді керівництво ГУ ДПС у Закарпатській області долучилось до привітань бухгалтерів та аудиторів з нагоди їхнього професійного свята, яке відзначають в Україні 16 липня.

У зустрічі, яка проходила в «Ужгородському прес-клубі», взяли участь Сергій Ігнатенко – в.о. заступника начальника ГУ ДПС у Закарпатській області, Марта Волощук – голова Закарпатського територіального відділення Асоціації платників податків України АППУ, Юлія Кілару – голова Закарпатського територіального відділення Всеукраїнської професійної громадської організації «Спілка аудиторів України», а також  та бухгалтери й аудитори підприємств Закарпаття.

З привітаннями та словами вдячності до бухгалтерів звернулися всі учасники заходу. За словами Сергія Ігнатенка, бухгалтерська справа, робота з фінансовими документами та ведення бухгалтерії віднімає колосальну кількість сил і часу, однак у сучасних ринкових умовах попит на бухгалтерські послуги збільшується, а вимоги до їх якості зростають.

– Від імені Головного управління ДПС у Закарпатській області і всіх його працівників прийміть щиру вдячність за щоденну сумлінну працю і вірність професійному обов’язку. Дякуємо, вам за наполегливість та фаховість, яка працює на благо нашої економіки, за те, що, дотримуючись закону, працюєте в правовому полі і стаєте прикладом для інших. Бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, невичерпних сил та наснаги, – наголосив  Сергій Ігнатенко.

Марта Волощук – одна з ініціаторів події, вітаючи присутніх з професійним святом, зауважила, що високий рівень фахівців-бухгалтерів закарпатських підприємств підтверджується здобуттям такими підприємствами звання «Сумлінних платників податків», як на регіональному, так і на загальноукраїнському рівні.

Довідково. Свою історію День бухгалтера розпочав з 16 липня 1999 року, коли Президент України підписав Закон «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні». Появою цього професійного свята враховано значний внесок працівників бухгалтерських служб, а зараз і аудиторів, у розвиток фінансово-господарської діяльності підприємств, установ і організацій.




ДПС у Закарпатській області