Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Берегові говорили про актуальні питання адміністрування земельного податку та нерухомості

, опубліковано 19 липня 2021 о 16:59

Днями у Берегівській ДПІ податківці провели  робочу зустріч з представником Берегівської територіальної громади. В ході заходу обговорили актуальні питання з адміністрування земельного податку та нерухомого майна, відмінного від земельної ділянки.

Основну увагу учасники зустрічі зосередили на погашенні боргових зобов’язань із земельного податку та результатах проведених взаємозвірок землевласників та землекористувачів громад, яким сформовано податкові повідомлення – рішення по земельному податку.

Одночасно присутні обговорили використання земельних ділянок не за цільовим призначенням, невикористання земельних ділянок юридичними та фізичними особами та відповідно несплата податків за ці земельні наділи.

Податківці також звернули увагу представника територіальної громади на актуальні ставки на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, які приймають органи місцевого самоврядування до 15 липня.

Податківці впевнені, що така співпраця допоможе у вирішенні питань, які виникають при адмініструванні місцевих податків і зборів, результативно та позитивно впливатиме на виконання дохідної частини бюджетів територіальної громади.

За матеріалами Берегівської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області