Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Студентам УжНУ – про перспективи працевлаштування в податкових органах Закарпаття

, опубліковано 22 липня 2021 о 16:32

Сьогодні, 22 липня 2021 року, в Ужгородському національному університеті податківці зустрілися зі студентами факультету міжнародних економічних відносин в  рамках проведення заходу «Ярмарка вакансій».

Зустріч пройшла за участі декана міжнародних економічних відносин, професора Миколи Палінчака, начальника управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Ярослави Бадзо, заступника начальника управління – начальника відділу кадрового адміністрування управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Михайла Рака та начальника відділу розвитку персоналу управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Марини Бухлак.

Насамперед податківці розповіли присутнім про розвиток і важливість податкової системи України, яка постійно вдосконалюється та змінюється відповідно до потреб сучасної економіки. Роз’яснили присутнім порядок вступу на державну службу, вимоги до осіб, які претендують на вступ, порядок проведення конкурсу.

Зі свого боку Податкова служба дає можливість реалізувати себе в системі державного управління, підвищити рівень професійної компетентності, здобути досвід у сфері адміністрування податків та дізнатися, як працює податкова система країни зсередини; стабільно отримувати офіційну заробітну плату, працюючи в належних умовах та рухатися кар’єрними сходами. Також податківці наголосили, що проходження практики забезпечує широкі можливості для здобуття ефективних практичних навичок, необхідних для початку професійної самостійної кар’єри.

 Разом з деканом факультету фахівці ГУ ДПС у Закарпатській області висловили сподівання, що такі інформативні зустрічі зі студентами  проходитимуть систематично.

Нагадаємо, що з інформацією про оголошені конкурси на зайняття вакантних посад в Головному управлінні ДПС у Закарпатській області та з умовами їх проведення можна ознайомитись на Єдиному порталі вакансій державної служби career.gov.ua та суб-сайті Головного управління ДПС у Закарпатській області.

ДПС у Закарпатській області