Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Працівники Мукачівської ДПІ підвищують ознайомленість суспільства із новаціями та сервісами ДПС

, опубліковано 16 серпня 2021 о 16:46

Працівники Мукачівської ДПІ Головного управління ДПС у Закарпатській області проводять робочі зустрічі та тренінги під час яких податківці ознайомлюють платників податків із новаціями та сервісами ДПС.

Зокрема, фахівці інспекції надають інформаційну допомогу по виготовленню електронного цифрового підпису для приватних підприємців та громадян, а також допомагають їм у реєстрації на сервісі «InfoTax», яким можна користуватися через Telegram та Viber.

Крім того, працівники Мукачівської ДПІ інформують і навчають фізичних осіб-підприємців користуватися Електронним кабінетом, де вони можуть ознайомитись із нарахованими податками і зборами, сплачувати їх онлайн в тому ж таки кабінеті. В Електронному кабінеті платники також можуть перевірити фіскальний чек, подати заяви та витяги про застосування спрощеної системи оподаткування, отримувати витяги щодо стану розрахунків з бюджетом в електронному вигляді. Податківці також допомагають громадянам в поданні декларації в електронній формі через Електронний кабінет: https://cabinet/tax.gov.ua.

Інформують фахівці Мукачівської ДПІ платників і про переваги ПРРО, а також надають  допомога у реєстрації PPO/ПРРO онлайн.

Також працівники Мукачівської ДПІ надають роз'яснення платникам податків, щодо подання повідомлення за формою 20-ОПП, в частині того, хто i в яких випадках, повинен подавати це повідомленні до ДПС.

За матеріалами Мукачівської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області