Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Начальник Мукачівської ДПІ провів робочу зустріч з головами двох територіальних громад

, опубліковано 19 серпня 2021 о 15:58

Начальник Мукачівської ДПІ провів робочу зустріч з головами Чинадіївської ТГ та Верхньокоропецької ТГ. В ході проведених заходів обговорювались рішення про встановлення ставок земельного податку та орендної плати за землі державної, комунальної власності та нерухомого майна відмінного від земельної ділянки; новації у сфері застосування РРО/ПРРО.

Варто зазначити, що працівники Мукачівської ДПІ інформують і навчають фізичних осіб-підприємців користуватися Електронним кабінетом, де вони можуть ознайомитись із нарахованими податками і зборами, сплачувати їх онлайн в тому ж таки кабінеті. Завдяки цьому сервісу платники також можуть перевірити фіскальний чек, подати заяви та витяги про застосування спрощеної системи оподаткування, отримувати витяги щодо стану розрахунків з бюджетом в електронному вигляді. Податківці також допомагають громадянам в поданні декларації в електронній формі через Електронний кабінет: https://cabinet/tax.gov.ua.

Роз’яснюють податківці Мукачівської ДПІ і переваги використання ПРРО, а також надають допомогу у реєстрації PPO/ПРРO онлайн, роз’яснюють платникам інформацію про те, хто має застосовувати у своїй діяльності РРО, як проводиться розрахунки та торгівля через Інтернет.

Також працівники Мукачівської ДПІ надають роз'яснення платникам податків, щодо подання повідомлення за формою 20-ОПП, в частині того, хто i в яких випадках повинен подавати це повідомленні до ДПС.

За матеріалами Мукачівської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області