Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Начальник Хустської ДПІ проводить робочі зустрічі, щоб більшість громадян були поінформовані щодо податкової амністії

, опубліковано 16 вересня 2021 о 15:45

Фахівці Хустської ДПІ продовжують проводити інформаційно-роз’яснювальну кампанію щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів.

Так, днями начальник Хустської ДПІ Михайло Мондич провів робочу зустріч з фізичною особою-підприємцем, який надає послуги по перевезенню пасажирів по Закарпатській області.

В ході зустрічі обговорено питання запровадження Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету». Учасники зустрічі домовились розмістити інформаційні плакати щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування на деяких автобусах.

Михайло Мондич зазначив, що більше щодо податкової амністії можна дізнатись на сайті Головного управління ДПС у Закарпатській області (https://zak.tax.gov.ua/) клікнувши на банер «Одноразове добровільне декларування». Також інформація щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування опублікована на сайті Хустської міської ради та на Хустської районної державної адміністрації. 

За матеріалами Хустської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області