Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Рахівська ДПІ: Застосування електронних сервісів, отримання витягів з реєстрів

, опубліковано 23 вересня 2021 о 15:33

Саме такою була тема робочої зустрічі фахівців Рахівської ДПІ та платників податків, яка відбулась напередодні.

В ході заходу податківці поінформували присутніх про те, що завдяки наявності електронних сервісів змінився формат відносин з платниками, значно скорочено час на оформлення та подання звітності до органів ДПС, підвищилась оперативність подання звітності, знижено корупційні ризики, адже так забезпечується уникнення безпосереднього спілкування з працівниками контролюючого органу.

Податківці наголошують, що через сервіс «Електронний кабінет» платники мають змогу отримувати максимальну кількість адміністративних послуг, подати декларацію, звітність, отримати інформацію із реєстрів та багато чого іншого. Тобто, сервіс надає можливість платнику працювати у режимі реального часу, наприклад, за допомогою персонального комп’ютера без встановлення спеціалізованого програмного забезпечення.

Вхід до «Електронного кабінету» (приватної частини) здійснюється з електронними ключами будь-якого АЦСК, доступ до відкритої частини здійснюється без застосування ЕЦП.

– Завдяки електронним сервісам від ДПС, не відвідуючи податкову інспекцію, кожен платник має можливість вести бізнес з дотриманням вимог податкового законодавства, – наголошують фахівці Рахівської ДПІ.

За матеріалами Рахівської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області