Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ужгородські податківці інформують громадян про податкову амністію

опубліковано 27 вересня 2021 о 16:29

Фахівці Державної податкової інспекції у м. Ужгород ГУ ДПС у Закарпатській області з метою популяризації проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів проводять інформаційно-роз'яснювальну роботу серед громадян міста Ужгорода в установах, організаціях та торгових центрах.

Зокрема, працівники інспекції інформують громадян, що податкова амністія в рамках одноразового (спеціального) добровільного декларування доходів та активів розпочалась з 1 вересня.

Податківці наголошують, що одноразова добровільна декларація подається фізичними особами виключно в електронній формі через Електронний кабінет.

Крім того, працівники інспекції радять користуватися сайтом Головного управління ДПС у Закарпатській області (https://zak.tax.gov.ua/), зокрема клікнувши на банер «Одноразове добровільне декларування» (https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya), можна знайти відповіді майже на всі питання, які стосуються податкової амністії.

За матеріалами ДПІ у м. Ужгород

ГУ ДПС у Закарпатській області