Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Євгеній Сима провів робочу зустріч з головою Дубівської територіальної громади

, опубліковано 28 вересня 2021 о 16:40

Начальник Тячівської ДПІ ГУ ДПС у Закарпатській області Євгеній Сима провів робочу зустріч з головою Дубівської територіальної громади Денисом Каганцем.

Під час зустрічі Євгеній Сима ознайомив з голову територіальної громади із основними аспектами Закону України від 15 червня 2021 року №1539-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету».

Учасники зустрічі домовилися про співпрацю щодо популяризації одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів серед населення шляхом розміщення на веб-сайті Дубівської територіального громади актуальної інформації щодо норм закону.

Також під час заходу учасники робочої зустрічі обговорили додаткові джерела наповнення дохідної частини бюджету Дубівської територіальної громади та домовилися активізувати співпрацю у напрямку скорочення наявної податкової заборгованості з місцевих податків та зборів. Адже це один із додаткових резервів наповнення бюджету.

За матеріалами Тячівської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області