Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Владіслав Кич провів робочу зустріч з головою Великобичківської ТГ щодо податкової амністії

, опубліковано 07 жовтня 2021 о 13:02

Напередодні, 5 жовтня 2021 року, начальник Рахівської ДПІ ГУ ДПС у Закарпатській області Владіслав Кич провів робочу зустріч з головою Великобичківської селищної територіальної громади Олегом Бурсою щодо податкової амністії.

В ході заходу начальник Рахівської ДПІ розповів про кампанію одноразового (спеціального) добровільного декларування, яка проводиться згідно з Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету».

Зокрема, під час зустрічі Владіслав Кич проінформував, що кампанія декларування передбачає можливість кожного з громадян добровільно та цивілізовано легалізувати свої активи, з яких не було сплачено податки. При цьому зауважив, що у разі декларування активів та сплати певного відсотка податків такі громадяни уникнуть кримінальної, адміністративної та фінансової відповідальності.

Крім того з метою залучення громадян до кампанії декларування на  інформаційних стендах у приміщенні Великобичківської селищної ради розміщено інформаційні матеріали щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування активів.

За матеріалами Рахівської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області