Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Закарпаття взяли участь у тристоронній онлайн-нараді

, опубліковано 12 жовтня 2021 о 16:40

Сьогодні в.о. заступника начальника Головного управління ДПС у Закарпатській області Сергій Ігнатенко, голова ради місцевого осередку ГО «Всеукраїнська асоціація ветеранів ДПС України» Закарпатської області Марта Волощук та інші працівники податкового відомства взяли участь у спільній тристоронній онлайн-нараді з ВГО «Асоціація платників податків України» та департаментами ДПС України.

Проведення такого роду заходів відбувається в рамках реалізації Стратегії комплаєнс, яка впроваджується в ДПС.

Під час наради основною темою для обговорення були проблемні питання бізнесу в частині податку на додану вартість, а саме: віднесення платників податків до категорії ризикових, зупинення реєстрації, відмова у реєстрації  ПНН/РК, скасування таблиці даних платника ПДВ, відшкодування ПДВ, контрольно-перевірочні заходи, а саме: повідомлення-рішення, які наразі оскаржуються в податкових органах.

Учасники заходу окремим питанням розглянули спектр послуг, які надаються платникам податків органами ДПС. Зокрема, про можливість платникам автоматично, вчасно та зручно моніторити своїх контрагентів, щоб не потрапити до переліку ризикових.

Зустріч, на якій були присутні понад 120 учасників з різних регіонів України, пройшла фахово та конструктивно. На всі питання фахівці податкових органів надали відповіді та роз’яснення відповідно до норм законодавства.

ДПС у Закарпатській області