Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Великоберезнянщині продовжують інформувати громадян про одноразове добровільне декларування

, опубліковано 18 жовтня 2021 о 15:45

Днями працівники Великоберезнянської ДПІ Головного управління ДПС у Закарпатській області провели робочу зустріч з колективом Великоберезнянської районної філії Закарпатського обласного центру зайнятості щодо кампанії одноразового (спеціального) декларування фізичними особами належних їм активів.

У ході зустрічі податківці роз’яснили законодавчі аспекти одноразового декларування, а саме: 1 вересня 2021 року розпочалася кампанія одноразового добровільного декларування активів фізичних осіб та триватиме до 1 вересня 2022 року. Також присутнім розповіли, що таке податкова амністія та про те, як фізичній особі, яка має активи, з яких не було сплачено або сплачено не в повному обсязі податки і збори в періоди до 1 січня 2021 року, самостійно скористатися можливістю подання одноразової декларації онлайн. Зауважимо, що скористатися «податковою амністією» може виключно особа, яка є повнолітньою та дієздатною, але при цьому з 2005 року не перебуває/перебувала на державній службі і не знаходиться під санкціями.

Одноразова (спеціальна) добровільна декларація подається безпосередньо декларантом до контролюючого органу в електронній формі.

За матеріалами Великоберезнянської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області