Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Мукачеві відбулось урочисте зібрання податківців-ветеранів

, опубліковано 16 листопада 2021 о 16:47

Сьогодні, 16 листопада 2021 року, напередодні 15 річниці з дня створення громадської організації «Всеукраїнська асоціація ветеранів Державної податкової служби України» в Мукачеві відбулось урочисте зібрання членів місцевого осередку.

В заході взяли участь Степан Кіяк – заступник начальника Головного управління ДПС у Закарпатській області, Марта Волощук – голова Ради місцевого осередку громадської організації «Всеукраїнська Асоціація ветеранів Державної податкової служби України» Закарпатської області та члени  місцевого осередку.

Степан Кіяк, зазначив що ветерани ДПС – поєднання унікального досвіду та витримки, невід’ємна частина колективу сучасного податкового відомства і приклад для нових поколінь податківців. – Дякуємо вам шановні ветерани, бажаємо вам довгих років життя і міцного здоров’я, адже ви завжди приходите на допомогу молодим спеціалістам та завжди готові поділитися своїми безцінними навичками, – наголосив заступник начальника Головного управління ДПС у Закарпатській області.

– Ветерани готові допомогти порадами, обговорювати шляхи вирішення нагальних питань та пропонувати нові цінні ідей. Ми дуже вдячні за те, що двері для ветеранів у податковій зажди відчинені і до нас прислухаються, – зазначила Марта Волощук та побажала ветеранам мирного неба, благополуччя, невичерпного натхнення та всіх життєвих щедрот!     

В ході урочистостей найсумлінніші члени організації були нагороджені подяками від Головного управління ДПС у Закарпатській області та місцевого осередку громадської організації «Всеукраїнська Асоціація ветеранів Державної податкової служби України» Закарпатської області.

Марта Волощук поінформувала присутніх про роботу місцевого осередку, зокрема про сприяння умов у поліпшенні матеріального добробуту ветеранів, а також організацію спілкування, підтримку їх морального стану, залучення до участі в патріотичному вихованні молоді та до посильної праці у громадській діяльності.







ДПС у Закарпатській області