Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Ужгороді відзначили 15 річницю з дня створення асоціації ветеранів-податківців

, опубліковано 17 листопада 2021 о 14:54

Сьогодні, 17 листопада 2021 року, в Головному управлінні ДПС у Закарпатській області, у режимі відеослектору разом з усіма регіонами України, відбулась урочиста нарада з нагоди 15 річниці з дня створення громадської організації «Всеукраїнська асоціація ветеранів Державної податкової служби України».

У залі Державної податкової служби України були присутні в.о.  голови ДПС України – Євген Олейніков, голова ради громадської організації «Всеукраїнська асоціація ветеранів Державної податкової служби України» – Ельвіра Єрмолаєва, голова центральної ради Всеукраїнської профспілки органів державної податкової служби – Олександр Кислиця, в Головному управлінні ДПС у Закарпатській області – Олексій Петріченко, начальник Головного управління ДПС у Закарпатській області, Марта Волощук – голова ради місцевого осередку громадської організації «Всеукраїнська Асоціація ветеранів Державної податкової служби України» Закарпатської області та члени  місцевого осередку.

В ході урочистої наради лунали позитивні відгуки та слова вдячності ветеранам-податківцям, які багато років трудились в податкових органах.       

Олексій Петріченко подякував присутнім за досвід, витримку, невичерпну енергію, яка передається молодому поколінню податківців. – Шановні ветерани, бажаю вам довгих років життя, міцного здоров’я, радості від дітей та онуків, – наголосив начальник Головного управління ДПС у Закарпатській області.

У своєму привітальному слові Марта Волощук відзначила високий рівень співпраці між ветеранською організацією та Головним управлінням ДПС у Закарпатській області. – За час існування місцевого осередку, ми намагалися сприяти покращенню умов матеріального добробуту наших ветеранів, постійно спілкуємось про їх моральний стан, залучаємо до участі у вихованні податкової культури серед майбутніх платників податків. Ми намагаємось робити так, щоб наші ветерани знали, що про них пам’ятають і турбуються, і дякуємо, що керівництво податкової нам допомагає в цьому, – зазначила голова ради місцевого осередку громадської організації «Всеукраїнська Асоціація ветеранів ДПС України» Закарпатської області.

В ході урочистостей, найсумлінніших членів організації нагородили подяками від Головного управління ДПС у Закарпатській області.

ДПС у Закарпатській області