Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Виноградівські податківці інформують громадян про можливість скористатися податковою амністією

, опубліковано 25 листопада 2021 о 16:17

Днями начальник Виноградівської ДПІ Головного управління ДПС у Закарпатській області Михайло Русняк провів робочу зустріч з колективом Виноградівського ВУЖКГ з питання одноразового (спеціального) добровільного декларування.

Зокрема, під час зустрічі, начальник ДПІ повідомив про початок кампанії одноразового (спеціального) добровільного декларування активів громадян, яка триватиме до 1 вересня 2022 року та передбачає сплату збору з одноразового декларування. Декларація подається виключно через сервіс ДПС «Електронний кабінет платника».

Скористатися одноразовим декларуванням можуть громадяни – резиденти та нерезиденти України, які були резидентами на момент отримання об’єктів декларування чи на момент нарахування (отримання) доходів, за рахунок яких були отримані об’єкти декларування, і які відповідно до Податкового кодексу України є чи були платниками податків.   

Подання декларації передбачає сплату збору. Його ставки залежать від об’єкта декларування і складають від 2,5% до 9%, є й альтернативні ставки.         

За матеріалами Виноградівської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області