Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Ужгороді новопризначені податківці склали Присягу державного службовця

, опубліковано 26 листопада 2021 о 15:23

Сьогодні, 26 листопада 2021 року, в Головному управлінні ДПС у Закарпатській області відбулось урочисте складання Присяги державного службовця. Її складали працівники, вперше призначені на державну службу, за результатами конкурсу на заміщення вакантних посад.

Так, Івана Плескача призначено на посаду старшого державного інспектора відділу моніторингу та інформаційно-аналітичного забезпечення управління по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у  Закарпатській області. Івана Плешинця – на посаду старшого державного інспектора Ужгородського відділу по роботі з податковим боргом управління по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у  Закарпатській області. Олександра Побережника – на посаду головного державного інспектора відділу боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом Головного управління ДПС у Закарпатській області. Василя Цьоку – на посаду головного державного інспектора відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску, розгляду звернень платників податків управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Закарпатській області.

Новопризначені державні службовці у присутності керівництва Головного управління ДПС у Закарпатській області присягнули вірно служити Українському народові, дотримуватися Конституції та законів України, втілювати їх у життя, поважати та охороняти права, свободи і законні інтереси людини і громадянина, честь держави, з гідністю нести високе звання державного службовця та сумлінно виконувати свої обов'язки.

Начальник Головного управління ДПС у Закарпатській області Олексій Петріченко привітав молодих спеціалістів. Звернув увагу, що однією зі стратегічних цілей діяльності ДПС є формування кваліфікованої, ефективної та мотивованої команди та підкреслив, що державний службовець – це той, хто суворо дотримується Присяги та вірить у можливість побудови сильної та успішної країни, щодня докладаючи до цього зусиль.

Заступник начальника управління – начальника відділу кадрового адміністрування управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Михайло Рак привітав колег із призначенням на посади та побажав успіхів на професійній ниві під час виконання посадових обов'язків.



ДПС у Закарпатській області