Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Закарпатські податківці взяли участь у презентації «П'ять кроків безпечного бізнесу на Закарпатті»

, опубліковано 04 квітня 2022 о 13:21

У неділю, 3 квітня, керівництво та фахівці Головного управління ДПС у Закарпатській області взяли участь у презентації на тему: «П'ять кроків безпечного бізнесу на Закарпатті». Захід, присвячений ключовим етапам для релокації ІТ-підприємств у наш регіон, проходив у великому залі ректорату Ужгородського національного університету.

Під час презентації керівництво області – Віктор Микита, голова Закарпатської обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації та Василь Іванчо, заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації поінформували присутніх про основні процеси, пов’язані з переміщенням суб’єктів господарювання з областей та районів, де тривають активні бойові дії.

Наразі на території України введений воєнний стан, багато суб’єктів господарювання задіяні у забезпеченні боєздатності фронту, волонтерстві, є багато таких, які припинили роботу, але можуть її відновити. Наразі державою здійснено ряд кроків, які покликані сприяти відновленню виробництва, де це можливо та безпечно, адже бізнес повинен працювати, забезпечувати тил і збагачувати фінансову систему України.     

Варто зазначити, що фахівці податкового відомства надають всебічну допомогу платникам, які прийняли рішення здійснювати діяльність на території нашого краю.

Нагадуємо, що у Головному управлінні ДПС у Закарпатській області працює «гаряча лінія» для надання консультацій платникам податків за номерами телефонів (0312)630048 та (0312)614370. Крім того, платники податків можуть звертатись до фахівців ДПІ в м. Ужгород за номером телефону (0312) 614230 та до Мукачівської ДПІ за номером телефону (098) 068 39 08. Також запитання можна надсилати в месенджер Facebook на сторінку ДПС у Закарпатській області https://www.facebook.com/tax.zakarpatia/.

ДПС у Закарпатській області