Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Закарпаття привітали бухгалтерів та аудиторів (ФОТО)

, опубліковано 14 липня 2022 о 15:27

У Головному управлінні ДПС у Закарпатській області привітали бухгалтерів та аудиторів з нагоди їхнього професійного свята.

В заході взяли участь Олексій Петріченко – начальник Головного управління ДПС у Закарпатській області, Марта Волощук – голова Закарпатського територіального відділення Асоціації платників податків України, Ростислав Пазина – голова Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Закарпатській області, Юлія Кілару – голова Мукачівського місцевого осередку ВГО АППУ, член Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Закарпатській області – голова Громадської ради при Закарпатській ОДА Олексій Кіндрат, бухгалтери та аудитори.

З привітаннями та словами вдячності до бухгалтерів та аудиторів звернулися Марта Волощук, Ростислав Пазина, Юлія Кілару та Олексій Кіндрат.

 За словами Олексія Петріченка, бухгалтерська та аудиторська справа дуже тісно пов’язана з податковою службою.

– Від імені Головного управління ДПС у Закарпатській області і всіх його працівників прийміть щиру вдячність за щоденну сумлінну працю. Дякуємо, вам за наполегливість та фаховість. Бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, мирного неба, невичерпних сил, наснаги та якомога швидшої перемоги України у війні, – наголосив Олексій Петріченко.

Довідково. Свою історію День бухгалтера розпочав з 16 липня 1999 року, коли Президент України підписав Закон «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні». Появою цього професійного свята враховано значний внесок працівників бухгалтерських служб, а зараз і аудиторів, у розвиток фінансово-господарської діяльності підприємств, установ і організацій.

ДПС у Закарпатській області

Фотоматеріали по темі

  • Податківці Закарпаття привітали бухгалтерів та аудиторів (ФОТО)