Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкові надходження до місцевих бюджетів Закарпаття збільшились на 35,1%

, опубліковано 02 серпня 2022 о 16:39

Протягом семи місяців 2022 року в Закарпатській області до місцевих бюджетів перераховано на 35,1% більше податків ніж протягом аналогічного періоду минулого року. Відтак місцеві скарбниці протягом січня-липня отримали понад 4,5 млрд грн. Про це йшлося під час зустрічі влади, представників бізнесу та работодавців. Захід ініціювала Закарпатська обласна військова адміністрація, він покликаний налагодити стійку комунікацію та  підтримати як бізнес, що функціонував на території нашої області так і той, який релокований з областей де тривають активні бойові дії. У заході взяли участь фахівці Головного управління ДПС у Закарпатській області.

Наразі в регіоні здійснюють діяльність майже 75 тис. суб’єктів господарювання, більше 300 суб’єктів релоковано і вони пройшли процедуру перереєстрації. Керівництво області та державних структур налаштовані максимально сприяти розвитку бізнес-середовища в Закарпатті, адже економічна ефективність та сумлінна сплата податків наближають нашу країну до  перемоги над окупантом.   

Фахівці податкової служби краю оперативно реагують на звернення платників податків, налагоджують з ними ефективну комунікацію, інформують та роз’яснюють суб’єктам господарювання актуальні норми податкового законодавства, зокрема на сайті Головного управління ДПС у Закарпатській області: https://zak.tax.gov.ua/ та офіційній сторінці у Фейсбук: https://www.facebook.com/tax.zakarpatia.

ДПС у Закарпатській області