Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Олексій Петріченко взяв участь у круглому столі на тему: «Економіка війни: виклики та можливості»

, опубліковано 09 серпня 2022 о 15:31

Начальник Головного управління ДПС у Закарпатській області Олексій Петріченко взяв участь у круглому столі на тему: «Економіка війни: виклики та можливості». Проведення заходу ініціював Ужгородський національний університет за підтримки Закарпатської обласної військової адміністрації.

В круглому столі взяли участь керівництво Закарпатської ОВА, керівники підприємств, підприємці, представники місцевого самоврядування, народні депутати України та науковці.

Серед тем які обговорили учасники: оподаткування бізнесу, ліцензування, залучення інвестицій, створення робочих та офіційна працевлаштованість.

За словами Олексія Петріченка, наразі наша країна знаходиться в надзвичайно важких умовах і робота ДПС має постійно адаптуватися до них. – Більшість платників демонструють, що вони щиро вболівають за нашу державу, за її економічну безпеку, за Збройні Сили і тому сумлінно сплачують податки до бюджету. За сім місяців 2022 року до місцевих бюджетів області перераховано понад 4,5 млрд грн податків та майже 2,5 млрд грн – до державного бюджету, – підкреслив начальник Головного управління ДПС у Закарпатській області.

Керівник податкового відомства подякував платникам за роботу, сумлінну сплату податків та запевнив у тому, що податкова служба готова надавати бізнесу підтримку з роз’яснень актуальних норм податкового законодавства.

Варто зазначити, що днями при Головному управлінні ДПС у Закарпатській області розпочала свою роботу комунікаційна податкова платформа. Взаємодіяти з нею можна за допомогою електронної скриньки zak.ikc@tax.gov.ua. Детальніше про комунікаційну платформу читайте на сайті Головного управління ДПС у Закарпатській області за посиланням https://zak.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/603527.html.

ДПС у Закарпатській області