Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Головному управлінні ДПС у Закарпатській області відбулось чергове засідання Громадської ради

, опубліковано 16 вересня 2022 о 14:28

В Ужгороді, 15 вересня 2022 року, відбулось засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Закарпатській області. В заході взяв участь заступник начальника ГУ ДПС у Закарпатській області Ілля Матьола.

Під час засідання члени Громадської ради обговорили можливе впровадження в Україні податкової реформи, яка покликана зменшити податкове навантаження на бізнес. Реформа передбачає зниження ставок податку на прибуток підприємств, податку на доходи фізичних осіб і ПДВ, і водночас – посилення відповідальності за порушення податкового законодавства.

Члени Громадської ради позитивно відзначили ініціативи, які покликані сприяти тому, аби українські підприємці отримали кращі умови для ведення бізнесу, в тому числі податкові, тим більше актуально це через складну економічну ситуацію, пов’язану з воєнним станом.

В ході засідання напрацьовано пропозиції, які покликані підтримувати економіку держави, спрощувати ведення бізнесу та покращувати інвестиційний клімат. Ці пропозиції буде спрямовано у відповідні Міністерства.

ДПС у Закарпатській області