Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники податків Закарпаття сплатили до зведеного бюджету понад 9 млрд 345 млн гривень

, опубліковано 07 жовтня 2022 о 11:52

Платники податків Закарпатської області продовжують забезпечувати фінансову стабільність країни у час війни. Вони своєчасно та в повному обсязі сплачують податкові платежі задля підтримки Збройних Сил України та виплати соціальної допомоги тим, хто цього потребує.

Упродовж дев’яти місяців цього року Зведений бюджет України від платників Закарпаття отримав 9 млрд 345 млн грн податків та зборів. Порівняно з відповідним минулорічним періодом приріст склав 2 млрд 296 млн гривень.

За вказаний період до державної скарбниці від наших краян надійшло 3 млрд 295 млн гривень. Доходи місцевих бюджетів у січні-вересні 2022 року склали 6 млрд 50 млн грн, що більше на 1 млрд 731 млн грн ніж у аналогічному періоді минулого року. Серед основних бюджетоформуючих платежів у зведеному бюджеті переважають податок з доходів фізичних осіб (5 млрд 14 млн грн), податок на додану вартість (1 млрд 158 млн грн), податок на прибуток (349 млн грн), а також акцизний податок з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизними товарами (218 млн грн).

Податкова служба Закарпаття щиро дякує платникам за відповідальне ставлення до сплати податків та вагомий внесок у розвиток і добробут рідного краю та країни загалом.

Разом переможемо!

Слава Україні!

ДПС у Закарпатській області