Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Закарпатські податківці взяли участь в селекторній нараді щодо погашення податкового боргу

опубліковано 28 квітня 2023 о 14:28

Сьогодні, 28 квітня 2023 року, Ельвіра Собран – начальник управління по роботі з податковим боргом та Мирослава Фатула – начальник відділу адміністрування ПДФО та єдиного внеску Головного управління ДПС у Закарпатській області взяли участь в селекторній нараді щодо стану погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій, інших соціальних виплат та податкового боргу.

Захід, організований Закарпатською обласною військовою адміністрацією, проходив в режимі відеоконференції.

До участі у засіданні були запрошені голови райдержадміністрацій, виконавчих комітетів місцевих рад територіальних громад, представники підприємств-боржників та члени обласної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій, інших соціальних виплат та податкового боргу.

Учасники заслухали інформацію про заходи, які вживаються в напрямку погашення заборгованості із соціальних виплат, а також погашення податкового боргу.

За результатами наради прийняті відповідні рішення, спрямовані на погашення як поточної заборгованості, так і забезпечення своєчасної виплати заробітної плати та податкового боргу в майбутньому.

ДПС у Закарпатській області