Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

День Української Державності: податківці в Ужгороді взяли участь в урочистостях із нагоди свята (ФОТО)

опубліковано 28 липня 2023 о 10:51

Українське державотворення має тисячолітню історію. Про це нам нагадує сьогоднішнє свято – День Української Державності – ще зовсім молоде, яке всією країною відзначаємо вдруге.

З нагоди свята в Ужгороді пройшли урочисті заходи. Керівництво Закарпаття, міста, військовослужбовці, службовці різних державних органів, правоохоронці, громадськість поклали квіти до пам’ятника Президенту Карпатської України Августину Волошину на набережній Незалежності. Після цього на площі Богдана Хмельницького відбулася церемонія підняття Державного прапора України на найвищому флагштоці області.

Під час заходів до Дня Української Державності закарпатським військовослужбовцям, представникам Національної гвардії та прикордонникам, які на передовій зі зброєю в руках захищали Україну, вручили почесні відзнаки.

Сьогодні в Україні також відзначають День хрещення Київської Русі та вшановують пам’ять князя Володимира Великого. Крізь століття ці свята єднають українців у всіх куточках світу в любові до рідної землі та в прагненні до свободи, суверенності й незалежності нашої країни.

ДПС у Закарпатській області