Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вітаємо ветеранів та пенсіонерів Державної податкової служби України!

опубліковано 30 жовтня 2023 о 10:24

Дорогі ветерани, пенсіонери, колеги податківці. Вітаю вас з нагоди свята – Дня вшанування пенсіонерів і ветеранів ДПС України! Професія, яку ви вибрали, приділяли і приділяєте їй більшу частину свого життя, є однією з найважливіших у нашому суспільстві. Від роботи податківців в значній мірі залежить фінансове забезпечення держави.

Протягом історії Державної податкової служби було здійснено безліч економічних перетворень, впроваджено нові стандарти податкового адміністрування та багато онлайн сервісів, які є зручними як для платників податків, так і податківців. Наше відомство неодноразово змінювалося і досі перебуває в процесі реформування податкової системи. Ваш дорогоцінний досвід і мудрі поради завжди в нагоді для нас, – допомагають досягати позитивних результатів. Завжди вдячні вам за великий внесок у розвиток і формування податкової служби.

У цей важливий час, бажаю, перш за все, нашої Перемоги та мирного неба. Вам і вашим родинам – міцного здоров'я, нескінченної енергії, сімейного затишку та гармонії, достатку, щастя та добра протягом всього вашого довгого життя.

З повагою

начальник Головного управління

ДПС у Закарпатській області

Олексій Петріченко