Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Закарпатті визначили переможців обласного етапу рейтингу «Сумлінні платники податків 2023»

опубліковано 28 червня 2024 о 09:47

Напередодні, 27 червня 2024 року, в Ужгороді відбулася важлива подія для бізнес-спільноти Закарпаття. У Головному управлінні ДПС у Закарпатській області засідала рейтингова комісія, яка визначала переможців обласного етапу Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків 2023».

Незважаючи на складні умови воєнного часу, закарпатський бізнес продовжує демонструвати високу податкову культуру та відповідальність. Цього року 15 платників податків регіону подали заявки на участь у рейтингу, представляючи різноманітні сфери економіки – від виробництва продуктів харчування до медичних послуг.

«Цей рейтинг – не просто змагання. Це визнання внеску бізнесу у розвиток нашого регіону та країни в цілому», – зазначив Олексій Петріченко, начальник Головного управління ДПС у Закарпатській області, який взяв участь у роботі комісії.

Марта Волощук, голова Закарпатського територіального відділення Асоціації платників податків України, підкреслила важливість цієї ініціативи: «Звання сумлінного платника податків – це не тільки титул і добропорядне ведення бізнесу. Це суспільне визнання та знак довіри для партнерів і клієнтів».

Комісія оцінювала учасників за низкою критеріїв, серед яких не лише своєчасність сплати податків, а й рівень заробітних плат, збереження робочих місць та благодійна діяльність. Особливо вражаючим є те, що компанії, незважаючи на економічні труднощі, змогли спрямувати на благодійність майже 22 млн грн.

Рейтинг «Сумлінні платники податків» проводиться щорічно, і цього разу оцінювалися результати діяльності підприємств за 2023 рік. Переможці обласного етапу тепер матимуть можливість представити Закарпаття на всеукраїнському рівні.

Ця подія ще раз підтвердила, що навіть у найскладніші часи закарпатський бізнес залишається надійною опорою для економіки регіону та всієї України. Сумлінна сплата податків сьогодні – це інвестиція у наше спільне майбутнє та перемогу.

ДПС у Закарпатській області