Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Закарпатські податківці долучились до інформаційної кампанії «Виходь на світло!»

опубліковано 26 серпня 2024 о 15:44

Сьогодні, 26 серпня 2024 року, представники Головного управління ДПС у Закарпатській області взяли участь у засіданні Міжвідомчої робочої групи з питань реалізації спільних дій щодо зменшення рівня незадекларованої праці, попередження виробничого травматизму та професійних захворювань. Захід відбувся у режимі відеоконференції на платформі ZOOM.

Засідання пройшло в рамках інформаційної кампанії «Виходь на світло!», ініційованої Державною службою України з питань праці. Мета кампанії – забезпечити зростання кількості осіб, охоплених соціальним страхуванням, не менше ніж на 3 відсотки.

У засіданні від Головного управління ДПС у Закарпатській області брали участь Наталія Жук, начальник управління оподаткування фізичних осіб, та Ольга Погоріляк, заступник начальника управління – начальник відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб – підприємців, податків з громадян та осіб, які провадять незалежну професійну діяльність.

Фахівці Головного управління ДПС у Закарпатській області підтримують важливість легального працевлаштування. Офіційна праця забезпечує соціальний захист, гарантії стабільності та безпеки на робочому місці, а також сприяє зміцненню економіки та обороноздатності країни.

Детальнішу інформацію про кампанію «Виходь на світло!» можна знайти на офіційному інформаційному порталі https://pratsia.in.ua.

ДПС у Закарпатській області