Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Керівник Хустського органу доходів зустрівся з платниками податків

, опубліковано 07 лютого 2014 о 16:36

З початку року багато змін до Податкового кодексу України набрали чинності, у зв’язку з цим виникла потреба фахових роз’яснень щодо застосування нововведень. Робота в цьому напрямку проводиться постійно і в Центрі обслуговування платників, і в засобах масової інформації, і на веб-сайтах органів влади, а також під час проведення індивідуальної роз'яснювальної роботи.

З метою ефективного доведення до платників податків положень Податкового кодексу України начальник Хустської ОДПІ ГУ Міндоходів у Закарпатській області Михайло Русняк днями зустрівся з представниками бізнесу м. Хуст та Хустського району.

В заході взяли також участь голова Ради територіального відділення Асоціації платників податків Марта Волощук та начальник інформаційно-комунікаційного відділу Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Алла Дацюк.

У своєму виступі Михайло Русняк ознайомив присутніх із концепцією реформи декларування доходів громадян, обговорення якої відбувається на форумі офіційного веб-порталу Міндоходів, наголосив на основних змінах, які набрали чинності з 1 січня 2014 року, зокрема те, що стосується податку на прибуток, податку на додану вартість, адміністрування єдиного соціального внеску, та правильного застосування податкової соціальної пільги у 2014 році, а також про кампанію декларування доходів, отриманих в 2013 році.

Щодо практичного застосовування змін в оподаткуванні доходів громадян у 2014 році учасникам зустрічі розповіла Марта Волощук.

Алла Дацюк ознайомила присутніх із змінами, що стосуються нововведень з податку на додану вартість, податку на прибуток, порядку сплати та подання звітності в електронному вигляді.

На завершення фахівці відповіли на питання платників, які виникли в ході зустрічі.

За матеріалами Хустської ОДПІ

Головного управління Міндоходів у Закарпатській області