Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Діалог з бізнесом на Берегівщині

, опубліковано 07 лютого 2014 о 16:38

Робота органів доходів і зборів, як передбачено Стратегічним планом розвитку Міндоходів на найближчі п'ять років, спрямована на удосконалення сервісної складової та розвиток партнерських стосунків з платниками. На цьому наголосив начальник Берегівської ОДПІ ГУ Міндоходів у Закарпатській області Василь Пацкан під час зустрічі з представниками бізнесу Берегівщини.

– Сьогодні Міністерство доходів і зборів і його територіальні підрозділи у повному обсязі виконують свої функції з реалізації державної податкової і митної політики, зокрема, щодо забезпечення фінансової стабільності регіону та надходження платежів до бюджетів. Саме від цього залежить повноцінне функціонування місцевих громад. Крім того, для нас важливо знати проблеми бізнесу Берегівщини та удосконалювати нашу роботу залежно від очікувань платників податків і зборів, – зазначив Василь Пацкан.

– Завдяки бізнесу реалізуються важливі соціальні програми, виплачуються пенсії, соціальні виплати та багато іншого. Серед пріоритетів відомства – формування високої податкової культури в суспільстві. Саме це дозволить закласти фундамент для позитивних змін. Більше того, підтримка підприємницької ініціативи, спрощення процедури реєстрації платників сприяють розвитку підприємництва. За останній рік у нашому районі було додатково створено 14 суб'єктів підприємництва, – підкреслив начальник Берегівської ОДПІ ГУ Міндоходів у Закарпатській області.

Одним з першочергових завдань Міністерства торік залишалося забезпечення своєчасного бюджетного відшкодування ПДВ, у тому числі й в автоматичному режимі. У 2013 році платникам Берегівщини відшкодовано 43,5 млн. податку.

За словами фахівців Берегівської ОДПІ ГУ Міндоходів у Закарпатській області, особлива увага Міністерства приділяється впровадженню нових електронних послуг і сервісів, вдосконаленню тих, що вже працюють. Крім того, цього року в законодавстві та в системі обслуговування бізнесу є ряд позитивних змін.

На зустрічі прозвучали ряд пропозицій щодо вдосконалення діючих електронних сервісів, зокрема продовження дії електронних ключів, розширення можливостей електронного кабінету платника податків, змін до спрощеної системи оподаткування.

За матеріалами Берегівської ОДПІ

Головного управління Міндоходів у Закарпатській області