Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мукачівщина. Діалог з представниками бізнес-спільноти

, опубліковано 07 лютого 2014 о 16:39

Сьогодні відбулася зустріч начальника Мукачівської ОДПІ ГУ Міндоходів у Закарпатській області Романа Луника з бізнесом і громадськістю міста та району з метою отримання пропозицій щодо удосконалення податкового і митного законодавства та обговорення питань, які виникають у платників податків.

– Розбудова відвертого та конструктивного діалогу з представниками бізнесу з метою створення сприятливого бізнес-клімату – один з напрямів роботи нашого Міністерства відповідно до Стратегічного плану розвитку відомства до 2018 року, – звернувся до присутніх очільник податкової інспекції.

«Міністерство системно працює над спрощенням процедур і часу для сплати податків. Зменшення документації, скорочення звітності, прискорення формальностей, розвиток електронних сервісів – усе це дає змогу платникам економити час і, відповідно, робить умови ведення бізнесу комфортнішими», додав Роман Луник.

Також начальник інспекції зазначив: «Ми прагнемо налагодити партнерські відносини з бізнесом шляхом проведення зустрічей, семінарів, «круглих столів». Під час організації таких заходів ми маємо змогу почути про труднощі при здійсненні підприємницької діяльності, а відтак намагаємося їх вирішити».

Платники податків мають змогу користуватися он-лайн сервісами, які розміщенні на веб-порталі Міндоходів України, зокрема інформаційно-довідковим ресурсом, електронним кабінетом платника податків, звернутись зі скаргою чи пропозицією на антикорупційний сервіс «Пульс», отримати безкоштовно ключі електронного цифрового підпису, дізнатися більше про свого бізнес-партнера, отримати автоматичне відшкодування ПДВ через сервісний механізм, відкритий як для великого, так і для малого бізнесу.

Запрошені керівники підприємств та підприємці розповіли, що їм імпонує такий формат зустрічі, де можна висловити власну думку, бути почутим і розраховувати на позитивний результат.

На завершення Роман Луник подякував присутнім за активну участь та зазначив, що Міндоходів готове своєчасно та оперативно реагувати на Ваші потреби, аби сприяти покращенню бізнес-клімату, а отже, й розвитку економіки як Мукачівщини так і держави в цілому.

За матеріалами Мукачівської ОДПІ

Головного управління Міндоходів в Закарпатській області