Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Майбутнім платникам – про податкове законодавство

, опубліковано 27 травня 2014 о 17:40

На зустрічі з старшокласниками Мукачівської загальноосвітньої школи №15 з курсом «Основи податкових знань» майбутніх платників ознайомив головний державний інспектор інформаційно-комунікаційного сектору Мукачівської ОДПІ ГУ Міндоходів у Закарпатській області Сергій Рудий.

Фахівець розповів про передумови становлення основних видів податків і зборів, загальні умови та етапи їх обчислення і сплати. Особливо зацікавила учнів інформація про електронні сервіси, за допомогою яких подавати звітність стало набагато простіше та комфортніше. Обговорили також особливості взаємовідносин податкової інспекції і приватних підприємців, зокрема як фізичній особі започаткувати свій бізнес та які податки необхідно платити.

Такі заходи з майбутніми платниками податків фахівці інспекції проводять не вперше. Вони є частими гостями в загальноосвітніх закладах району, де проводять лекції, зустрічі зі школярами та гімназистами. «Виховувати сумлінного платника потрібно зі шкільної парти», – зазначають фахівці відомства.

За матеріалами Мукачівської ОДПІ

Головного управління Міндоходів у Закарпатській області