Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Символ закінчення навчання» пролунав на Міжгірщині

, опубліковано 03 червня 2014 о 18:00

Останній дзвоник – веселе та водночас сумне свято промайнуло в школах Міжгірського району разом з традиційними святковими лінійками, приуроченими до закінчення навчального року.

Шкільні роки називають кращими роками, а останній дзвоник – символом дитинства, що минає. Це вже не чергова лінійка, це прощання з дуже важливим етапом життя і зустріч із невідомим та таким загадковим майбутнім.

Вже доброю традицією стала присутність працівників ДПІ у Міжгірському районі на святкуваннях, які проводяться у школі. Син.Полянську школу відвідала з найкращими побажаннями начальник ДПІ у Міжгірському районі Олена Солодовник, щоб привітати учнів, вчителів та батьків із закінченням навчального року.

– Дорогі випускники, шановні вчителі і батьки!, – сказала Олена Солодовник, – від щирого серця вітаю вас із святом «Останнього дзвоника»! Для вас, випускники, залишаються позаду шкільні роки – найбільш безтурботна пора життя, наповнена мріями та сміливими планами. Ви починаєте самостійне доросле життя. Хай знання, отримані в школі, допоможуть досягти задуманої мети, здійснити омріяні плани. Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому – прагніть стати кращими! Пам'ятайте, Україні потрібні ваші знання, відданість справі, любов до рідного краю. На вас покладені великі надії, адже саме вам вершити майбутнє нашої країни.

У заходах, з нагоди відзначення Дня останнього дзвоника, також взяли участь фахівці інспекції, які за дорученням начальника ДПІ у Міжгірському районі Олени Солодовник вітали випускників у школах Міжгірського району.

Звучали пісні, вірші-привітання, теплі слова подяки та побажання досягати нових висот. Злітали у височінь кольорові повітряні кульки. І ось – звучить останній дзвоник. Проходять прощальне коло по шкільному подвір’ю випускники.

У добру путь, щасливої вам дороги!

За матеріалами ДПІ у Міжгірському районі

Головного управління Міндоходів у Закарпатській області