Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Останній дзвоник – початок змін

, опубліковано 03 червня 2014 о 18:00

Мелодією дзвоника, веселим сміхом дітей та урочистими лінійками закінчився навчальний рік у школах Берегівщини. За доброю традицією начальник Берегівської ОДПІ Василь Пацкан завітав на свято «Останнього дзвоника» до ЗОШ №1 м. Берегова.

Для випускників – це останній дзвоник, дзвоник, який сповіщає їм про те, що дитинство закінчилось, а попереду доросле життя, яке ставитиме багато нових і складних випробувань.

 Для першокласників останній дзвоник – це перехід до наступного класу, на нову сходинку «країни знань», по якій ще багато років їх супроводжуватимуть вчителі школи.

 Зі святом школярів та випускників привітали директор школи, вчителі, гості, які також завітали на урочистість.

 Щирі теплі вітання і слова підтримки висловив, вітаючи випускників, начальник Берегівської ОДПІ Василь Пацкан: «Передзвін останнього дзвінка відкриває нову сторінку вашого життя, дорогі випускники, сторінку дорослого життя. Ще вчора вас називали «діти – наше майбутнє». А від сьогодні вам, молодим і талановитим, необхідно самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє, яке повинно бути нерозривно пов’язане з майбутнім нашої держави. Головне — будьте чесними і добрими людьми. Бажаю вам знайти власну життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, бажання творити і працювати залежить майбутнє України. Вірте в себе, будьте небайдужими, добрими та чесними людьми! Щастя вам, миру та успіху!».

Найкращим учням школи очільник Берегівської ОДПІ вручив цінні подарунки та підручник «Основи податкових знань».

За матеріалами Берегівської ОДПІ

Головного управління Міндоходів у Закарпатській області