Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Свято останнього дзвоника випускники Рахівщини зустріли у вишиванках

, опубліковано 03 червня 2014 о 11:42

В школах Рахівського району пролунав останній дзвоник. Він покликав школяриків у веселе тепле літо. Ну а випускникам, які завжди мріяли про доросле життя, сповістив, що сьогодні воно перед ними вже відкрите і молоді люди можуть обирати свій шлях.

Працівники ДПІ у Рахівському районі прийняли активну участь у святкуванні останнього дзвоника і, користуючись нагодою, побажали усім присутнім школярам, які на рік стали дорослішими, під час веселих літніх канікул набратися сил, наснаги на творчі звершення, а цьогорічним випускникам – якнайшвидшого здійснення найзаповітніших мрій та легкого стрімкого польоту в доросле життя,  успішного вступу у вищі навчальні заклади, започаткування та ведення підприємницької діяльності, пошуку нових можливостей для реалізації бізнес-ідей на практиці.

Веселе та напрочуд креативне свято пролетіло, мов за мить: лунали теплими спогадами слова вдячності випускників до своїх педагогів та однокласників, першачки, проводжаючи своїх найстарших друзів, дали слова настанови не забувати рідну школу і прославляти її та нашу державу.

У небо полетіли яскраві кульки, пролунали звуки шкільного вальсу, привітання вчителів, батьків та гостей, та різними кольорами майоріли вишиванки.

За матеріалами ДПІ у Рахівському районі

Головного управління Міндоходів у Закарпатській області