Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці Іршавської ДПІ привітали учнів із закінченням навчального року

, опубліковано 04 червня 2014 о 17:14

В Іршаві на свято останнього дзвінка до гімназії та школи №2 завітали працівники ДПІ в Іршавському районі Головного управління Міндоходів у Закарпатській області. З закінченням навчального року привітали присутніх школярів, вчителів та батьків начальник інспекції Світлана Муха та її перший заступник Сергій Ігнатенко.

Вітаючи школярів Іршавської ЗОШ I – III ступенів  № 2 з Днем останнього дзвоника, Світлана  Йосипівна  відзначила що це свято – завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче, адже вже завтра нинішні випускники будуть власними силами будувати своє щасливе майбутнє, яке повинно бути нерозривно пов’язане з майбутнім нашої держави. Вона побажала усім учням школи успіхів у навчанні, міцного здоров'я та розвитку творчих здібностей.

Також Світлана Муха висловила впевненість, що всі учні в майбутньому стануть гідними громадянами нашої держави, успішними та високопрофесійними фахівцями в обраній сфері діяльності, і звичайно ж, сумлінними платниками податків.

Сергій Петрович вітаючи учнів Іршавської гімназії зазначив, що сьогоднішній день – це особливе свято для кожного школяра, адже саме разом із лунким співом дзвоника підбиваються підсумки навчального року: настає час осмислити успіхи та досвід, набуті протягом року, пригадати радість від звершень та здобутків, – як у стінах рідного навчального закладу, так і поза ним, – і, звісно, зробити висновки з помилок та невдач.

За матеріалами ДПІ в Іршавському районі

Головного управління Міндоходів у Закарпатській області