Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Екскурсія до центру Міндоходів Мукачівщини

, опубліковано 17 червня 2014 о 17:35

В Мукачівській ОДПІ пройшов День відкритих дверей для учнів дев’ятого класу ліцею Мукачівської міської ради Закарпатської області.

Такий захід не випадковий і не одноразовий, зазначають фахівці інспекції. Ліцеїсти вивчають «Основи податкового законодавства» й проявляють неабиякий інтерес як до теорії, так і до практичної роботи органів, що реалізують державну політику з наповнення бюджету та захисту фінансових інтересів держави. Дев’ятикласники на порозі самостійного життя, і кому, як не їм, потрібно зробити вибір майбутньої професії. Яким би він не був, але з оподаткуванням він буде пов’язаний прямо чи опосередковано.

Усвідомлення обов’язку сплачувати податки повинно виховуватись зі шкільної парти, щоб у майбутньому отримати сумлінних платників, наголошують у відомстві.

Головний державний інспектор Ольга Михайлівна розповіла учням про діяльність Мукачівської ОДПІ, її функції та завдання. Вона провела також екскурсію для школярів у Центрі обслуговування платників.

Заступник начальника Мукачівської ОДПІ – Євген Володимирович Скальский, ознайомив школярів із роботою електронних сервісів, які працюють при Міндоходів. «Он-лайн сервіси – вимога часу та бізнесу. За допомогою них платник податків може не відвідуючи відділення зареєструватись, подати звітність та проконсультуватись, як ви всі розумієте це значна економія часу і коштів», – зазначив Євген Володимирович.

На завершення заходу школярі розповіли про свої позитивні враженнями, а насамкінець зробили з працівниками інспекції фото на пам’ять.

За матеріалами Мукачівської ОДПІ

Головного управління Міндоходів у Закарпатській області