Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Міжгірські весільні музики та тамада задекларували свої доходи

, опубліковано 09 квітня 2014 о 16:35

Державна податкова інспекція у Міжгірському районі ГУ Міндоходів у Закарпатській області в Центрі обслуговування платників у  вівторок провела Всеукраїнську акцію «День відкритого декларування». До акції охоче долучилися волонтери – учні 11 класу Міжгірської ЗОШ №1. Фахівці інспекції розповіли їм про акцію,право та обов’язок подати декларації про майновий стан та доходи, електронне декларування доходів. А потім учні роздавали відвідувачам Інспекції брошури наглядної інформації. 

В цей день прийшли декларувати доходи навіть весільні музиканти та весільний тамада. Вони закликали та порадили всім іншим зробити теж саме.  Активнини декларантами також були квартироздавачі.

Міжгірчанка Ірина Задорожна теж подала податкову декларацію. Каже, що вирішили іти до центру обслуговування, виконати свій конституційний обов’язок, адже у такий нелегкий для нашої краї час це є вкрай необхідним.

В період деклараційної кампанії працівники ЦОП працюють у посиленому режимі, до останнього відвідувача навіть у вихідні та вечірні години. Всім відвідувачам надаються необхідні консультації та бланки.

1 травня закінчується кампанія декларування доходів отриманих громадянами в 2013 році. Найбільше навантаження очікується саме на останні два тижні. В інспекції, закликають, не зволікати і не тягнути до останнього. Сьогодні вже понад 3 тисячі громадян подали декларації, ще очікують щонайменше на 5 тисяч декларантів.

Деклараційна кампанія закінчується 1-го травня. У платників ще є час щоб виконати свій обов’язок – задекларувати дохід, отриманий у 2013 році та зробити свій внесок у розвиток України.

За матеріалами ДПІ у Міжгірському районі

ГУ Міндоходів у Закарпатській області