Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Іршавщина долучилася до Всеукраїнської акції «День відкритого декларування»

, опубліковано 09 квітня 2014 о 16:43

За участі начальника ДПІ в Іршавському районі ГУ Міндоходів у Закарпатській області Мухи Світлани, в приміщенні Центру обслуговування платників відбулася розширена Всеукраїнська тематична акція «День відкритого декларування».

В ході зустрічі Світлана Муха  акцентувала увагу присутніх на питаннях, пов’язаних із забезпеченням надходжень до бюджетів територіальних громад. Мар'яна Ганяк – спеціаліст з питань інформаційно-комунікаційного супроводження звернула увагу присутніх на те, що податки, від задекларованих громадянами доходів, у вигляді податку на доходи фізичних осіб поповнюють бюджети. В цей же час, громадяни, які скористаються правом на податкову знижку, мають можливість отримати  відшкодування ПДФО з бюджету.

Неля Мейсарош – начальник відділу обслуговування платників податків ознайомила присутніх з особливостями проведення цьогорічної деклараційної кампанії, які саме доходи підлягають обов’язковому декларуванню, які не декларуються, хто має право на податкову знижку, а також вона поінформувала присутніх про можливість заповнення декларації в електронному вигляді.

Учасники зустрічі отримали буклети «Я декларую свої доходи тобі Україно» та брошуру  «Декларуй , Україну будуй».

За матеріалами ДПІ в Іршавському районі

 ГУ Міндоходів у Закарпатській області