Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Завершується деклараційна кампанія

, опубліковано 24 квітня 2014 о 12:06

Державна податкова інспекція у Рахівському районі інформує, що з початку цього року свої доходи, отримані протягом 2013 року, задекларували 32 жителі району. Загальна сума задекларованого доходу склала понад 1 млн. 691 тис. грн. Із задекларованої суми підлягає сплаті до бюджету 41 тис. гривень.

Найбільші доходи мешканці Рахівщини задекларували від отриманої спадщини та подарунків. Крім того – задекларовано доходи від отримання додаткових благ, продажу рухомого та нерухомого майна.

Фахівці інспекції нагадують, що кампанія декларування доходів за минулий рік завершується 30 квітня 2014 року. Тому громадянам, які отримували у 2013 році неоподатковані доходи, потрібно поквапитись з подачею декларацій.

Підстави для нарахування податкової знижки із зазначенням конкретних сум відображаються платником податку у річній податковій декларації, яка подається до 31 грудня включно наступного за звітним податкового року. Якщо до кінця 2014 року громадянин не скористався правом на нарахування податкової знижки за наслідками 2013 року, таке право на наступні податкові роки не переноситься.

У інспекції наголошують, що декларування доходів – це індивідуальний внесок кожного в добробут свого селища, міста, району та держави загалом.

За матеріалами ДПІ у Рахівському районі

Головного управління Міндоходів у Закарпатській області