Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Звіт про стан роботи зі зверненнями громадян, що надійшли на розгляд до Закарпатської митниці ДФС протягом січня 2017 року

опубліковано 02 лютого 2017 о 15:36

Звіт про стан роботи із зверненнями громадян,

що надійшли на розгляд до Закарпатської митниці ДФС

протягом січня 2017 року

З метою оперативного реагування на інформацію заявників Закарпатська митниця ДФС здійснює системний аналіз звернень, що надходять від громадян.

Кількість письмових звернень громадян, що надійшла до Закарпатської митниці ДФС протягом січня 2017 року, складає 7 одиниць (як і у січні 2016 року ), з них: 5 заяв (71 %), 2 скарги (28 %), пропозицій не надходило.

Що стосується тематики та проблем, порушених у письмових зверненнях громадян, слід зазначити, що порушені у зверненнях питання стосувалися:

працевлаштування в митниці1 звернення;

питань митної політики4 звернення (у т.ч. незаконного переміщення товарів та транспортних засобів – 1; митного оформлення ввезення (вивезення) товарів та транспортних засобів – 3)

діяльності центральних органів виконавчої влади- 2 скарги на дії посадових осіб митниці.

Жодне повідомлення(скарга) щодо незадовільної організації роботи митниці, неправомірних дій або неналежного виконання службових обов’язків з боку окремих працівників митниці не знайшла свого підтвердження.

За результатами розгляду скаржникам надано вичерпні роз’яснення.

За статтю авторів звернень станом на 31.01.2017 року до митниці надйшли звернення від:

чоловіків – 3 (42 %);

жінок – 4 (57 %).

Розгляд письмових звернень громадян здійснювався на належному рівні, з дотриманням строків, установлених чинним законодавством. За результатами розгляду письмових звернень вирішено позитивно 1 звернення, дано роз’яснення – 4, 1 звернення повернуто адресату.

Проведення особистого прийому громадян

Особистий прийом громадян у Закарпатській митниці ДФС проводиться з дотриманням затвердженого графіку особистого прийому громадян посадовими особами Закарпатської митниці ДФС, який розміщено для ознайомлення на інформаційних стендах адміністративного приміщення митниці, митних постів, відділів митного оформлення а також на веб-порталі територіального органу ДФС у Закарпатській області.

Протягом січня 2017 року запису на особистий прийом громадян до посадових осіб митниці не було.