Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Днями в ЦОП Мукачівської ДПІ з екскурсією завітали студенти

опубліковано 19 листопада 2019 о 15:36

Днями студенти Мукачівського державного університету факультету готельно-ресторанного бізнесу завітали з екскурсією в Центр обслуговування платників Мукачівської ДПІ.

В.о. начальника Мукачівського управління, начальник відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Мукачівського управління ГУ ДПС у Закарпатській області Володимир Куп’як розповів учасників зустрічі про проведення реформ у сфері політики органів ДПС. А начальник Мукачівської ДПІ Мукачівського управління ГУ ДПС у Закарпатській області Євген Скальський ознайомив студентів зі структурою органів ДПС та основними напрямками роботи працівників ДПС.

Завідувач сектору з надання адміністративних послуг платникам податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску Мукачівської ДПІ Валентина Щубер розповіла студентам основні завдання та функції діяльності ДПІ, наочно показала, як здійснюється сервісне обслуговування платників податків та надання адміністративних послуг у Центрі обслуговування платників. Державний інспектор з правових питань Мукачівського управління ГУ ДПС у Закарпатській області Тетяна Гвоздак зосередила увагу студентів на нормативно-правових актах, якими керуються у своїй діяльності працівники ДПС.

Студентську молодь зацікавили інформаційні стенди, розташовані в залі Центру, які допомагають відвідувачам оформити заяви для отримання дозвільних документів, а також про завдання нових сервісних служб, таких як «Пульс », який був створений для упередження неправомірних дій з боку працівників податкової служби.

Варто зазначити, що прозоре та відкрите спілкування працівників податкових органів із молоддю дозволяє розширити кругозір майбутніх спеціалістів у сфері оподаткування, надає їм можливість отримати ґрунтовні фахові знання та практичні навички застосування податкового законодавства, є запорукою конструктивної співпраці на майбутнє.

За матеріалами Мукачівської ДПІ

Мукачівського управління

ГУ ДПС у Закарпатській області

Фотоматеріали по темі

  • Днями в ЦОП Мукачівської ДПІ з екскурсією завітали студенти