Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Тячівщині податківці інформували про нововведення в податковому законодавстві

, опубліковано 31 січня 2020 о 17:07

Днями в приміщенні Буштинської селищної ради відбулась зустріч голови ради з керівництвом Тячівського управління ГУ ДПС у Закарпатській області.

Представники податкового органу району: Євген Сима – начальник управління та заступник начальника управління, начальник відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Роман Шупа проінформували голову селищної ради Івана Паша про наповнення місцевих бюджетів та нововведення в податковому законодавстві, які вступили в силу в 2020 році.

На зустрічі йшлося, зокрема, сплату єдиного податку; земельного податку; податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки; орендної плати; транспортного податку тощо.

Було обговорено і спільні підходи до роботи з податковими агентами з питань офіційного працевлаштування найманих осіб, а також детінізацію доходів та важливість сплати податків новоствореними ФОП.

Часто подібні зустрічі податківці району проводять з представниками місцевого самоврядування, адже це можливість для обох сторін обговорити актуальні питання та визначити ефективний план дій для їх вирішення.

За матеріалами Тячівського управління

ГУ ДПС у Закарпатській області