Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники Берегівщини дізнавались про новації податкового законодавства – 2020 на семінарі

, опубліковано 03 лютого 2020 о 17:23

Днями у м. Берегово відбувся семінар на тему «Новації податкового та бюджетного законодавства у 2020 році». Платників міста та району інформували Марта Волощук – голова Ради територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Закарпатській області та начальник Берегівської ДПІ Виноградівського управління ГУ ДПС у Закарпатській області Петро Дудаш.

Спікери зосередили свої доповіді на новаціях і тих нормах законодавства, які наразі є найбільш актуальними для суб’єктів господарювання та бухгалтерів, а також таких, які набувають чинності у 2020 році. Мова йшла про легалізацію працевлаштування працівників, недопущення виплати зарплат в конвертах, виплату в повному обсязі мінімальної зарплати працедавцями, застосування РРО, зокрема зміни до Закону «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та інших законів України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг (закон № 128-IX та 129-ІХ від 20.09.2019) та зміни до Податкового кодексу України.

Варто зазначити, що раніше відповідні семінари пройшли в інших районах Закарпаття, і за кількістю відвідувачів підтверджують, що це популярна форма взаємодії серед бізнес-спільноти та податківцями області, адже на таких заходах від фахівців можна почути актуальні відповіді на хвилюючі питання, зокрема, що стосуються новацій податкового законодавства.

За матеріалами Берегівської ДПІ Виноградівського управління

ГУ ДПС у Закарпатській області