Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці провели зустріч з керівником ДП «Перечинське лісове господарство» щодо сплати податків

, опубліковано 23 червня 2020 о 15:46

Днями в Ужгородському управлінні ГУ ДПС у Закарпатській області відбулася зустріч податківців із директором ДП «Перечинське лісове господарство» Ярославом Кополовцем. В ході зустрічі оборювались питання заробітної плати, зокрема в частині нарахування та сплати ПДФО, військового збору та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Під час заходу начальник Ужгородського управління ГУ ДПС у Закарпатській області Василь Пацкан, наголосив  про неприпустимість виплати заробітної плати нижче встановленого законодавством мінімального розміру. Василь Пацкан зазначив, що розмір мінімальної заробітної плати з 1 липня 2020 року становитиме: у місячному розмірі – 5238 гривень, у погодинному розмірі – 31,39 гривень. – Важливо розуміти, що розмір мінімальної заробітної плати впливає на розрахунок єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, - підкреслив начальник Ужгородського управління ГУ ДПС у Закарпатській області.

Керівник Ужгородського управління звернув увагу керівника державного підприємства на тому, що у разі порушення законодавства винні несуть відповідальність згідно із чинним законодавством, а відтак потрібно необхідно правильно оформлювати трудові відносини з найманими працівниками.

За матеріалами Ужгородського управління
ГУ ДПС у Закарпатській області