Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про можливість спілкування з Податковою службою онлайн говорили в Берегові

, опубліковано 15 грудня 2020 о 10:17

Про новий електронний сервіс Державної Податкової Служби України «InfoTAX», котрий був запроваджений на початку листопада цього року, спілкувалися начальник Берегівської ДПІ ГУ ДПС у Закарпатській області Петро Дудаш та новообраний голова Великоберезької ОТГ Іван Урста.

Відтепер спілкуватися з Податковою службою можна дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX». Через месенджери Telegram та Viber платники податків отримали можливість дізнатись про: стан розрахунків з бюджетом; реєстраційні та облікові дані; про результати обробки документів; про строки подання звітності та сплати податків.

З січня 2021 року буде запроваджено наступний етап у розвитку сервісу, тож платники, до вже доступного функціоналу, отримають ще чотири можливості: передзаповнення звітності платниками єдиного податку; перехід до сплати податків у «два кліки»; оповіщення про виникнення податкового боргу, а також про можливість виникнення податкового боргу у разі несвоєчасної сплати.

Петро Дудаш наголосив, що для доступу до сервісу необхідно у відповідному месенджері (наприклад, Telegram) знайти «InfoTAX» (https://t.me/infoTAXbot), в якому перейти за посиланням до Електронного кабінету для ідентифікації та завершення налаштування нового сервісу.

Підписатись на телеграм-канал ДПС можна за посиланням https://t.me/tax_gov_ua.

За матеріалами Берегівської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області