Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про можливості електронних сервісів від ДПС говорили в Тячеві

, опубліковано 16 грудня 2020 о 16:26

Про актуальні питання щодо наповнення місцевого бюджету та про новий електронний сервіс від Державної Податкової Служби України «InfoTAX», котрий був запроваджений на початку листопада цього року, спілкувалися начальник Тячівської ДПІ ГУ ДПС у Закарпатській області Євген Сима та голова Дубівської ОТГ Денис Каганець.

Начальник ДПІ звернув увагу голови ОТГ, що відтепер спілкуватися з Податковою службою підприємці можуть дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX». Через месенджери Telegram та Viber платники податків отримали можливість дізнатись про: стан розрахунків з бюджетом; реєстраційні та облікові дані; про результати обробки документів; про строки подання звітності та сплати податків.

З січня 2021 року буде запроваджено наступний етап у розвитку сервісу, тож платники, до вже доступного функціоналу, отримають ще чотири можливості: передзаповнення звітності платниками єдиного податку; перехід до сплати податків у «два кліки»; оповіщення про виникнення податкового боргу, а також про можливість виникнення податкового боргу у разі несвоєчасної сплати.

Євген Сима наголосив, що для доступу до сервісу необхідно у відповідному месенджері (наприклад, Telegram) знайти «InfoTAX» (https://t.me/infoTAXbot), в якому перейти за посиланням до Електронного кабінету для ідентифікації та завершення налаштування нового сервісу.

Підписатись на телеграм-канал ДПС можна за посиланням https://t.me/tax_gov_ua.

За матеріалами Тячівської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області