Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Міжгірщині популяризують електронний сервіс «InfoTAX»

, опубліковано 17 грудня 2020 о 16:03

Напередодні, 16 грудня 2020 року, в приміщенні Синевирської сільської ради проведено зустріч щодо популяризації електронних сервісів від ДПС. У заході взяли участь Андрій Попадинець – начальник Міжгірської державної податкової інспекції ГУ ДПС у Закарпатській області, Іван Чуп – голова Синевирської сільської ради.

Андрій Попадинець поінформував присутніх про те, що найпопулярнішим серед платників є сервіс «Електронний кабінет платника», який дає користувачам ряд актуальних, зручних можливостей, а з листопада поточного року ДПС України запровадила електронний сервіс – «InfoTAX». Цей сервіс надає можливість через месенджери Telegram та Viber отримувати необхідну інформацію: стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, про результати обробки документів, про строки подання звітності та сплати податків. За словами начальника державної податкової інспекції, для доступу до сервісу необхідно у месенджері, наприклад, Telegram знайти InfoTAX (https://t.me/infoTAXbot), в якому перейти за посиланням до Електронного кабінету для ідентифікації та завершення налаштування сервісу.

– Податкова служба продовжує працювати над вдосконаленням існуючих та створенням нових сервісів для взаємодії платників з контролюючими органами. Спілкування з податковою службою в електронному вигляді – набагато зручніше та швидке. Особливо важливо це саме зараз – у період карантину та обмежувальних заходів із запобігання поширенню коронавірусу, – зазначив Андрій Попадинець.

За матеріалами Міжгірської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області